Welkom
bij E.C.O. Inspections B.V.

E.C.O. Inspections B.V. is een, door de Raad van Accreditatie, geaccrediteerd bedrijf voor het inspecteren van vloeistofdichte voorzieningen.

Visuele inspectieOp plaatsen waar er een verhoogd risico is op bodemverontreiniging is de eigenaar/gebruiker wettelijk verplicht om een vloeistofdichte voorziening aan te leggen en te onderhouden. ...

Hydrologische metingOp plaatsen waar er een verhoogd risico is op bodemverontreiniging is de eigenaar/gebruiker wettelijk verplicht om een vloeistofdichte voorziening aan te leggen en te onderhouden. ...

LuchttestOp plaatsen waar er een verhoogd risico is op bodemverontreiniging is de eigenaar/gebruiker wettelijk verplicht om een vloeistofdichte voorziening aan te leggen en te onderhouden. ...

Bedrijfsinterne controleJaarlijkse bedrijfsinterne controle vloeistofdichte voorziening zoals vereist in het Activiteitenbesluit. ...

Image

Over E.C.O. Inspections B.V.

E.C.O. Inspections B.V. is een, door de Raad van Accreditatie, geaccrediteerd bedrijf voor het inspecteren van vloeistofdichte voorzieningen, zoals vloeren bij tankstations, garagebedrijven, poetsbedrijven, jachthavens, aannemers, afvalverwerking en industrie. E.C.O. Inspections B.V. beschikt over een erkenning op grond van het Besluit bodemkwaliteit. Tevens is E.C.O. Inspections B.V. VCA* gecertificeerd.
Ons kantoor is gevestigd in Heerenveen, het werkgebied van E.C.O. Inspections B.V. beperkt zich echter niet alleen tot het noorden van het land. Onze inspecteurs wonen en werken verspreid door Nederland. Daardoor hebben wij de mogelijkheid om in héél Nederland inspecties van vloeistofdichte voorzieningen uit te voeren tegen een concurerend tarief.
Door de regionale spreiding zijn wij ook in staat om snel en adequaat te reageren op verzoeken van onze opdrachtgevers, indien noodzakelijk zelfs al de volgende dag. Een bijkomend voordeel is dat onze inspecteurs de regio kennen en de taal van de regio spreken.
E.C.O. Inspections B.V. beschikt over een platte organisatie, de inspecteurs werken zelfstandig en communiceren, nadat het eerste contact via onze kantoormedewerkers is gelegd, rechtstreeks met de opdrachtgevers.
Onze inspecteurs beschikken over de vereiste opleidingen (waaronder VCA) en relevante praktijkervaring. Tijdens werk-overleggen en opleidingen worden praktijkvoorbeelden besproken, en vindt er uitwisseling van ervaringen plaats. Hierdoor zijn alle inspecteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, aanleg en herstel en alle overige zaken die betrekking hebben op vloeistofdichte voorzieningen.
Naast inspecties op vloeistofdichte voorzieningen voert E.C.O. Inspections B.V. ook inspecties uit bij tankinstallaties waarbij de nadruk ligt op milieu en veiligheid.
Voor meer informatie neem bel of mail met onze medewerkers via 0513-684577 of info@ecoinspections.nl. Voor meer informatie over inspecties bij tankinstallaties kunt u ook op de volgende link klikken.

Image
>